Röda mattan är kanske det som är mest känt vid alla tillställningar där kändisar är inbjudna och ska delta. Det spelar ingen roll vad det är för tillställning, det kan vara allt från en filmpremiär, till en teaterföreställning, prisutdelning, produktlansering eller liknande. Det är kändisarna som är de som får uppmärksamhet, och så den röda mattan.

Att hyra en röd matta kan signalera därför att alla på företagseventet är viktiga. Gästerna och de inbjudna känner sig utvalda. En röd matta ger intrycket av att här händer det något alldeles speciellt – och det speciella är företaget som bjuder in till eventet.

Var kan man hyra en röd matta?

Det finns företag som enbart levererar entrémattor av olika slag. Antingen kan man köpa eller hyra en matta av ett sådant bolag. Hyr man en matta, kan man då välja mellan olika slags hyresavtal. Antingen hyr man en matta löpande och då ingår till exempel mattvätt och underhåll av mattan, eller så hyr man en röd matta bara för en kväll och har sedan inget behov av en sådan matta.

Hyra stolpar till mattan

Man kan även behöva stolpar med rep emellan om man verkligen vill ha en röd matta till företagseventet. Stolparna leder besökarna in till eventet och ger en lyxig känsla. Ju viktigare produktlansering eller event, desto mer bör man satsa på lyxen och att de som är inbjudna känner sig utvalda. Läs mer om röda mattor och stolpar på: https://herrentre.se.